Salut,

Florin sunt. Iti scriu cu entuziasm, acum, dupa nici o zi de la cursul de ieri de la Bucuresti dar si cu gandul la cursul ce urmeaza la Cluj, in acest weekend, sambata si duminica (23 si 24 noiembrie).

Entuziasmul, cu privire la cursul de ieri, se datoreaza oamenilor noi pe care i-am cunoscut. Oameni dornici de un nou inceput sau interesati sa-si imbunatateasca abilitatile in aceasta frumoasa meserie de agent imobiliar. Puteai vedea in ochii lor bucuria si o energie foarte faina. Mariana, una din participante, chiar mi-a marturisit la sfarsitul cursului:

“Abia astept sa ajung acasa si sa aplic tehnica asta invatata la finalul prezentarii de listare prin care iei presiunea de pe umerii vanzatorului si-l convingi sa-ti semneze contractul de reprezentare exclusiva.”

Dar, mai bine, hai sa-ti spun ce vom face impreuna si cum am segmentat cursul in 4 mari capitole:

1.Overview asupra pietei imobiliare azi (aici voi explica diverse notiuni generale si termeni specifici domeniului imobiliar)
2. Pasii unei tranzactii imobiliare(aici voi enumera pasii de parcurs de la prospetare pana la semnarea actelor la notariat)
3. Modul de lucru cu proprietarii (aici voi vorbi despre construirea credibilitatii, prezentarea de listare si beneficiile acesteia, despre tratarea obiectiilor, despre negociere. Vom face exercitii de roll-play pentru fiecare etapa)
4. Modul de lucru cu cumparatorii/chiriasii (ce spunem si cum spunem clientilor despre ofertele noastre, cum ii calificam, care este comisionul si ce facem pentru acesta, cum se creeaza o baza de date)

Inscrie-te la linkul de mai jos 

https://ceca.ro/powerlaunch/

Este un curs devenit deja “clasic” pentru cei care vor sa invete cum se fac imobiliare de la zero sau pentru cei care fac imobiliare dar nu sunt multumiti de rezultatele obtinute pana acum.

Banuiesc ca si tu arzi de nerabdare si curiozitate cu privire la ce se va intampla la acest curs experential. Avem doua zile de curs intensiv plus provocarea de o luna de zile (detaliile le vei afla la curs).

In tot acest timp eu iti voi sta la dispozitie.

IMPORTANT !

Si pentru ca eu ajung destul de rar in Ardeal, am luat decizia ca pretul promotional de 149 Euro sa raman intact si aceasta saptamana. Tot ce trebuie sa faci, e sa profiti de oferta care este valabila pana vineri 22 noiembrie.

Mai multe detalii gasesti aici:
https://ceca.ro/powerlaunch/

Related posts

Recomandari pentru functionalitatea agentiilor imobiliare si agentilor imobiliari pe piata imobiliara in contextul raspandirii COVID-19

Buna tuturor, Imi exprim îngrijorarea pentru toata comunitatea imobiliara într-un moment în care ne confruntăm cu o criză fără precedent din cauza răspândirii coronavirusului. Mă tem că această criză va avea un impact atât pe termen scurt cât și...

Citeste mai mult

Leave a Comment