Jocul se schimba! Suntem nevoiti sa ne educam On-Line. Asociatia noastra isi continua seria de cursuri On-Line pentru agentii imobiliari. Vremurile se schimba.  Daca la scoala traditionala eram invatati sa stam in banca si sa ascultam ce ne preda profesorul, iata astazi ca metoda de predare a luat o turnura neasteptata.

Tot mai multe organizatii isi desfasoara activitatile in mediul On-Line. Ceea ce este super! Astfel participantii la curs stau comod in spatiul confortabil de acasa iar mental sunt conectati la informatiile care sunt livrate prin intermediul diferitelor platforme de educatie si invata in ritmul lor propriu.

Va trebui sa ne obisnuim din ce in ce mai mult cu aceasta metoda, intrucat acesta este viitorul. Am iesit deja din epoca industrializarii si ne aflam in pragul erei informationale, fortati bineinteles de aceasta pandemie care fara sa vrea a grabit si mai mult evolutia acestor lucruri.

In acest context in urma sesiunilor de curs On-Line, saptamana trecuta am sustinut si primul examen On-Line. O clasa virtuala formata din 21 de participanti. Toti „prezenti”. Comisia desemnata de catre CNFPA a examinat On-Line testul grila si a audiat sustinerea proiectelor de practica.Si de aceasta data am avut o clasa foarte bine pregatita iar notele au fost pe masura pregatirii acestora, adica foarte buna. Primul examen Online trecut cu brio de o noua serie de Agenti Imobiliari!

” Ma bucur ca interesul pentru cursurile de imobiliare este in continua crestere chiar daca legislativul nu a scos inca o lege care sa reglementeze acest domeniu. Este adevarat ca acest proiect de lege este in dezbatere si chiar daca va mai intarzia -.tot asteptam asta de mai bine de 18 ani.- piata imobiliara se autoreglementeaza singura, agentii imobiliari simtind nevoia de a se educa pentru a oferi servicii imobiliare de calitate clientilor, in acest fel contribuind la schimbarea imaginii agentului imobiliar din Romania.” Florin Popovici, CEO al Centrului de Educatie&Coaching Apollons – CECA

Oana Bolea, Marketing Manager

 

 

 

Related posts

Leave a Comment

© 2018 Kalvi. All Rights Reserved