CEA MAI RAPIDĂ CALE PENTRU SUCCES ÎN IMOBILIARE

Agent POWER LAUNCH
Primii pași într-o tranzacție imobiliară
Cum să faci o vânzare cap‑coadă care să‑ți aducă clienți pe viață
LOCAȚIE
Live, în Sală: Cluj, Iasi, Bacau, București

Sau LIVE, On-Line pe Zoom
PERIOADA
DURATĂ
24 ore (16 ore Teorie + 8 ore Practică)
DIPLOMĂ
Absolvire C.E.C.A.
Acreditare ANC
Acreditare internationala C.E.P.I.
da, vreau să mă înscriu! Membrii Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare au reducere 20%!

De ce acum e mai dificil ca oricand sa faci imobiliare?

Ne aflam in plina era a informatiilor. Totul se misca cu o viteza ametitoare. Si cum in real estate este vorba despre comunicare si schimb de informatii iata-ne prinsi, fara sa vrem, intr-o valtoare de nedescris. Auzim din ce in ce mai mult in preajma noastra cuvintele “nu am timp”. Perturbatiile si distragerile de tot felul ne invadeaza spatiul, nu mai avem timp sa facem ce ne place sau ce trebuie sa facem. Da, n-avem timp…

Tehnologia isi spune cuvantul...

Prin 93-98 domeniul imobiliar arata ca o jungla, plina de hatisuri, fara reguli de joc. Nu era nici o tehnologie, nu stiam ce-i aia. Nu exista conectare la internet, corespondenta se facea prin posta sau fax, iar vanzarile se bazau pe anunturile date-n ziar, pe felul cum interactionai cu clientul, si mai ales pe recomandari.

In perioada 2009-2014, in timpul crizei financiare am suferit dar am invatat o lectie importanta: daca lucrezi profi si oferi calitate, prin serviciile prestate, rezisti cu brio in piata chiar daca lucrurile se misca foarte incet - putine oferte si cererea mica - si toate astea in timp ce aproape zilnic mai falimenta cate o agentie sau cate un agent care lucra pe cont propriu.

Astazi, de cele mai multe ori suntem coplesiti de ce avem de facut pentru a finaliza o vanzare, doua pe luna: prospectarea pietei cu telefoane de dat, intalniri si conversatii, marketarea proprietatilor, e-mailuri, social media-facebook, newslettere, negocieri, obiectii de tratat, acte de semnat… Sa faci imobiliare pare usor la prima vedere si in timp ce tehnologia ia avant serviciile noastre se vand parca din ce in ce mai greu, sa “inchidem” o vanzare e din ce in ce mai dificil.

Pana la urma, noi, agentii imobiliari, din asta traim, asta e afacerea noastra, asta ne place sa facem si asta facem. Si asta ti-o spun din perspectiva unui agent imobiliar care traieste din vanzarile realizate si din trainingurile si consultatiile pe care le ofer.

In toata viteza asta, in cursa in care suntem prinsi, ar trebui sa ne oprim un pic si sa ne intrebam ce este cu adevarat important pentru noi? Sa facem doar vanzarea sau sa crestem o relatie? Pentru ca rezultatele in real estate nu vin doar din conversia leadurilor in clienti.

Imobiliarele tin de ratiune, e adevarat, dar cum la baza oricarei vanzari sta o emotie denota faptul ca imobiliarele au si un caracter uman. E nevoie sa empatizezi cu clientii, sa le intelegi nevoile, modul in care gandesc si felul in care simt.

Pentru ca decizia de a vinde sau a cumpara are in spate intotdeauna o emotie. Chiar daca odata decizia luata o justicam dpdv rational. Asa functionam noi oamenii dintotdeauna si asa va fi mereu.

SECRETUL CUM SA FACI IMOBILIARE ETIC SI EFICIENT

Daca ai 20 de ani, sau mai mult, in imobiliare stii si tu, ca si mine, cum e sa lucrezi fara tehnologie. Stii cum erau vremurile de altadata cand “faceai” ziarul, cand tineai baza de date intr-un caiet, mergeai la vizionare fara nici un contract, n-aveai nimic semnat cu vanzatorul si te asteptai, intr-un final, dupa ce se semna la notar sa-ti dea macar … ceva…

Ce s-a intamplat pe urma, odata cu tehnologizarea, nu a facut decat sa ne puna pe pilot automat si sa ne indeparteze si mai mult de intelegerea emotionala a vanzarilor. Am devenit specialisti in ceea ce facem doar ca am uitat cum sa actionam si cum sa punem emotie in derularea unei tranzactii.

Cursul Agent Power Launch este unul din seria de traininguri, Real Estate Practitioner – R.E.P. - si are ca scop invatarea unui mod de lucru corect cu clientii vanzatori si cumparatori, care sunt pasii unei tranzactii imobiliare si cum sa incheiem contractul in forma autentica la notariat astfel incat satisfactia si multumirea clientului sa fie pe primul loc…

Mi-a placut si am ramas profund impresionat de ceea ce am facut in prima zi de curs referitor la modul de gandire si de actiune al oamenilor. Ca in spatele fiecarui gand sta o emotie... si ca oamenii iau decizia de a cumpara pe baza de emotii... Da, foarte interesant a fost capitolul despre Setarea obiectivelor...
MAZĂRE IOAN

Ce este acest curs?

Acest curs este un accelerator de schimbare a mentalitatii agentului imobiliar din Romania. Abilitatile si strategiile dobandite in urma acestui curs ajuta agentii nu numai sa obtina rezultate exceptionale dar si sa le mentina pe parcursul activitatii.

Cursul AGENT POWER LAUNCH este o combinatie unica a codurilor de practica imobiliara cu principiile de baza ale NLP - Programea Neuro-Lingvistica -, o noua tehnologie de invatare care ofera raspunsuri concrete la intrebarea:
CUM SE FACE?

Cum se va desfășura?

Cursul se desfasoara pe parcursul a 3 zile de training intensiv

Un curs complet pentru incepatori (sau pentru cei care lucreaza part‑time) si pentru agentii nemultumiti de rezultatele obtinute pana acum, care va ofera, pas cu pas, instructiuni tactice despre cum sa‑ti creezi rapid o afacere imobiliara profitabila si durabila

da, vreau să mă înscriu! Membrii Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare au reducere 20%!

Ce înveți la curs?

Mai sunt 16 8 locuri disponibile

REZERVĂ UN LOC ACUM 199 euro în loc de 400 euro Membrii Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare au reducere 20%!
Cui i se adresează cursul?
 • celor care vor sa se specializeze in imobiliare: agenti, consilieri, brokeri, evaluatori, antreprenori, freelanceri;
 • leaderi de echipa, office manageri, directori de vanzari;
 • celor care isi doresc dezvoltarea personala sau sunt doar curiosi;
 • celor care doresc un StartUp in imobiliare sau vor sa-si upgradeze cunostintele la urmatorul nivel;
 • celor care doresc sa se califice profesional in domeniul imobiliar si sa obtina o diploma de recunoastere

Despre mine

Florin Popovici

Numele meu este Florin Popovici. Traiesc din vanzarile pe care le fac si din evenimentele pe care le-am creat - traininguri, sesiuni de coaching, cursuri - si am fost in spatele a sute de start-up-uri in imobiliare si am dat nastere la zeci de agentii imobiliare care sunt pe piata si astazi. La inceput, prin 2000, ca agent nou, am fost martor la cum " bobocii" in domeniul imobiliar veneau si plecau. Am observat ca rata de esec a acestora era cam de 90 % si, cu timpul, am realizat ca pentru a avea succes trebuia sa fac lucrurile total diferit fata de ceilalti. Si asta am si facut. Si asta-i ajut si astazi pe agentii noi sa faca. - Florin Popovici
 • Sunt antreprenor si Business Coach, cu o experiență de peste 20 ani în piata imobiliara ca agent activ si Expert evaluator ANEVAR de peste 16 ani.
 • Ca si agent imobiliar, activ din anul 2000, in calitate de CEO & Fondator al Apollons Group, am realizat peste o mie de tranzactii, agentia mea castigand premiul pentru cea mai buna agentie in anul 2007. In anul 2011 este premiata ca agentia imobiliara cu cea mai mare cifra de afaceri din regiune.
 • Din 2004 sunt fondatorul Uniunii Nationale a Agentiilor Imobiliare - filiala Bacau
 • În 2006 am fost ales Prim-VicePresedinte al Consiliului Central UNAI Romania
 • Din 2008 sunt CEO al Centrului de Evaluare, Consultanta si Afaceri - CECA, prima asociatie de training si coaching cu specific imobiliar din Romania, autorizata de CNFPA. Ca si agent de varf mi-am valorificat experienta construind programe de instruire si formare de la initierea pana la calificarea agentilor imobiliari in aceasta profesie
 • În noiembrie 2009, la Bruxelles, am semnat, din partea Asociatiei UNAI Romania, Standardul European de Practica Imobiliara, standard care acum este respectat de toti agentii imobiliari din Europa fie ca au sau nu, o legislatie in domeniu.
 • În anul 2016, ca recunoastere a aportului adus comunitati imobiliare din Romania, Asociatia CECA a primit premiul pentru "Investitie continua in profesionalism" la Gala organizata de Clubul Profesionistilor in Imobiliare
 • Din ianuarie 2020 sunt presedintele Asociatiei UNAI Romania
 • Din iunie 2022 sunt CEO la Comunitatea Profesionistilor in Imobiliare - C.P.I., Asociatie care din luna iulie este membru deplin al Asociatiei Europene a Profesiilor Imobiliare - C.E.P.I., cu sediul la Bruxelles, iar prima realizare majora a fost reactivarea statutului de membru cu drepturi depline al Asociatiei Europene a Profesiilor imobiliare - CEPI, organizatie care,la intai iulie 2020, a emis o declaratie prin care atesta ca cursurile organizate de catre asociatia noastra repecta standardele europene si Codurile de Practica Imobiliara
Misiunea mea este sa aduc plus valoare serviciilor agentilor imobiliari prin formare profesionala si dezvoltare personala pentru ca agentul imobiliar sa-si recastige respectul si, impreuna, sa schimbam industria imobiliara din Romania. - Florin Popovici

Pregătire și Experiență

 • Master Trainer NLP, membru ARONLP, acreditat international
 • Specialist in activittea de coaching, acreditat ANC
 • Calificat in profesia de Agent Imobiliar, acreditat ANC
 • Formator de Formatori, acreditat ANC
 • Expert Evaluator, membru titular ANEVAR
 • Calificat in profesia de Property Management, acreditat ANC
Părerea mea despre acest curs este una foarte bună, deoarece metoda de predare este foarte modernă și ține cont și de persoană nu doar să ne robotizeze.
MACHIDON IULIANA
Daca pun la socoteala doar cateva dintre ponturile, "dedesubturile", care ma vor ajuta sa-mi incasez in siguranta comisioanele si deja am convingerea ca cursul asta si-a meritat toti banii.
GĂLBENUȘ MĂRIUȚA

E TIMPUL SA PREIEI CONTROLUL ASUPRA VIITORULUI TAU

REZERVA‑TI UN LOC LA CURS ACUM!

da, vreau să mă înscriu! Membrii Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare au reducere 20%!

Programul Cursului

Curs intensiv in care te vei initia in imobiliare in
DOAR 3 zile de training

Ziua 1
09:00-17:00
 • 1.O privire de ansamblu asupra pietei imobiliare din Romania si Europa
 • 2.Rolul Agentului imobiliar intr-o tranzactie imobiliara
 • 3.Notiuni Juridice. Termeni si Tipuri de contracte
 • 4.Pașii unei Tranzacții Imobiliare
 • 5.Practica
Ziua 2
09:00-17:00
 • 1.Modul de Lucru cu Proprietarii
 • 2.Prospectarea Pietei. Moduri de abordare a Proprietarilor
 • 3.Comunicarea Eficienta
 • 4.Abordarea Telefonica. Abordarea Directa a Proprietarilor
 • 5.Practica
Ziua 3
09:00-17:00
 • 1.Listarea si Promovarea Ofertelor
 • 2.Modul de Lucru cu Cumparatorii/Chiriasii. Calificarea Clientilor
 • 3.Vizionarea Imobilelor. Acceptarea Ofertei. Negocierea termenilor
 • 4.Inchiderea Tranzactiei
 • 5.Practica

Afla cum iti poti crea rapid o cariera in imobiliare, profitabila si durabila

da, vreau și eu! Membrii Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare au reducere 20%!

Bonusuri curs în valoare totala de 80€

În taxa de particpare la curs sunt incluse și bonusuri în valoare totală de 80 € după cum urmează:
BONUS 1
Esti atestat, la nivel national
de catre Asociatia Europeana a Profesiilor Imobiliare - C.E.P.I. ca ai capacitatea de a realiza activitati imobiliare conform Standardului European SR EN 15733 Valoare bonus = 30 Euro
BONUS 2
Ai acces la o platforma CRM
timp de 30 de zile, pentru a te familiariza cu gestionarea profesionista a activitatii de agent imobiliar Valoare bonus = 50 Euro
BONUS 3
Garanția banii înapoi
Daca crezi ca nu ai primit valoarea la care te asteptai sau consideri ca nu ai invatat nimic nou primesti imediat banii inapoi. Fara intrebari. Fara explicatii. Fara pareri de rau.

Îți reamintesc
detaliile cursului:

Cât costă?

Prețul acestui curs
de 3 zile + taxa de examinare ANC + Bonusurile
este de 199 Euro

Ce primești?

Suportul de curs
Fișele de lucru
Modele de contracte, tipizate specifice
și... COFEE BREAK ( apa, suc, cafea....)

Când și unde are loc?

Cursul se poate ține on-line sau la sala de curs, în diferite locații din țară.
Datele exacte le poți urmări
În Calendar

REZERVĂ‑ȚI UN LOC LA CURS, ACUM!

da, vreau și eu! 199 euro în loc de 400 euro, ADICĂ o REDUCERE DE 32% Membrii Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare au reducere 20%!

CERTIFICARI si ACREDITARI

Prin participarea la acest curs organizat de noi vei obtine urmatoarele certificari si acreditari:

Certificat de Participare

Emis de Comunitatea Profesioniștilor in Imobiliare - C.P.I. prin afiliat Centrul de Educatie & Coaching Apollons - C.E.C.A. in calitate de furnizor de cursuri de imobiliare acreditat ANC

Diploma de Acreditare

Emisa, in limba engleza/franceza, de catre Asociatia Europeana a Profesiilor Imobiliare - C.E.P.I. prin care se atesta ca informatiile dobandite in urma acestui curs respecta Codul Etic si Standardul European de Practica Imobiliara

Certificat de Absolvire

Eliberat de catre Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii si Justitiei Sociale conform autorizatiei emise de CNFPA pentru specializarea in ocupatia de agent imobiliar

APASĂ PE BUTONUL DE MAI JOS
REZERVĂ‑ȚI LOCUL LA CURS

VREAU SI EU! ÎNSCRIE-TE ACUM SI AI PRETUL REDUS CU 32%, 199 euro în loc de 400 euro Membrii Comunitatii Profesionistilor in Imobiliare au reducere 20%!

Ce spun altii despre curs?

Cursul a fost foarte bine structurat. de asemenea s-au dat suficiente exemple de situatii din piata imobiliara. Pentru mine care sunt la inceput de drum a fost foarte interesant.
GABOR GABRIEL
Eu lucrez de 4 luni in imobiliare. Recunosc ca am lucrat dupa ureche pana acum. Credeam ca totul este simplu. Arati niste aprtamente la clienti, dupa care iti iei un comision. Acum dupa curs mi-am dat seama ca nu este chiar asa. Acum stiu cu ce se mananca imobiliarele... Wow, chiar sunt bucuros ca am facut acest curs...
ANONIM
Prezentarea cursului a fost elaborata dar la obiect, ca sa zic asa. De abia astept sa aplic in agentia mea cele invatate. peste 65% au fost lucruri noi. De exemplu nu stiam nimic despre contractul de reprezentare exclusiva. Recomand cu toata caldura.
MIHAI NICOLETA
N-am crezut ca in spatele unei prezentari de listare se afla atata munca, atata pregatire... Pana acum lucram fara contracte cu proprietarii ca asa am fost invatat. De acum inainte nu am sa mai fac asa ceva. Vreau sa am siguranta ca voi incasa comisionul care mi se cuvine. pentru care am muncit
GOTAI DORU
Am lucrat doi in imobiliare la o agentie mare din Cluj. e drept ca am fost invatat sa lucrez intr-un anumit mod cu clientii... dar in urma acestui curs mi-am schimbat total viziunea asupra meseriei de agent imobiliar. Foarte tare, recomand acest curs tuturar celor care momentan doar vand case si nu stiu cum sa faca din imobiliare un business. Super tare!
CÎMPEAN CRISTIAN

E TIMPUL SĂ PREIEI CONTROLUL ASUPRA VIITORULUI TĂU