Salut,
Florin sunt,

Ne aflam in era informatiei. Internetul a revolutionat intreaga lume. Informatiile sunt peste tot. Oriunde ne aruncam privirea citim articole “cum sa…”, tot felul de tutoriale despre cum sa pui in aplicare cele invatate, filmulete video, clipuri care iti arata exact, pas cu pas, ce sa faci ca sa reusesti.
Si chiar daca nu ne intereseaza o informatie in mod direct, totusi, din curiozitate, tot “o luam si o consumam”… asa este firea umana, curioasa din fire. Acum nu se mai pune problema de unde iei informatia ci cum o prelucrezi, cum o slefuiesti si o pliezi pe necesitatile tale.

Si totusi… Avem informatia si … ATAT…
De cele mai multe ori nu se intampla nimic mai mult. Nu ne punem in miscare, nu trecem la actiune.
Si m-am intrebat, nu de putine ori, “de ce se intampla asa?”
Ei bine, stim cu totii ca aici e vorba de frica, de frica de a nu gresi. Si mai mult de atat, ne este frica de ce o sa zica lumea…
“Bai, l-ai vazut pe ala? a incercat si el chestia aia si nu i-a mers…”
sau: “Vai tu, stii pe prietenul lui ….? Da draga, vezi tu, a dat-o iar in bara…”

Am tot auzit replicile astea …
Dar pe langa aceste frici de care trebuie sa trecem am observat ca pentru a ne pune in miscare si a realiza un obiectiv, conteaza enorm de mult daca:

  • ai mai lucrat la proiecte asemanatoare si esti deprins cu ce ai de facut
  • sa nu fii singur in ceea ce vrei sa intreprinzi

Ca ai mai trecut o data prin genul ala de activitati – ca nu e prima oara cand suni un vanzator, cand mergi cu un client pe teren la o vizionare, ca semnezi o promisiune de vanzare-cumparare, un contract – si ca ai pe cineva care sa-ti fie alaturi si sa te ghideze cand faci primii pasi.
La fel cum am invatat totul cand eram copii, am avut sustinere, suport.

Tocmai de asta aceste cursuri de intiere in imobiliare nu sunt on line ci le fac live, in sala, pentru ca in felul asta sansele sa obtii rezultate sunt mult mai mari.
Unul din cursanti mi-a confirmat cele spuse mai inainte:

“Am aplicat sub 50% din ce am invatat in clasa, si modul meu de lucru s-a schimbat radical. Mi-am dat seama ca daca respect pasii procesului de vanzare-cumparare la finalul tranzactiei am satisfactia lucrului bine facut si totodata clientul era fericit.”
George Azoitei

Diferenta a fost ca in sala l-am sustinut de-a lungul procesului, am facut exercitii practice si pe loc a primit feedback de la mine si colegi.
Si acum, pentru ca esti alaturi de mine, iti reamintesc ca  ai 40% reducere (119 Euro in loc de 199 Euro) daca te inscrii pana duminica 22 septembrie la cursul de la Bacau, de joi sau la cel de la Bucuresti din weekend-ul viitor.

Apasa pe linkul de mai jos ca sa-ti rezervi un loc la Workshop:
https://ceca.ro/powerlaunch/

Mai vreau doar sa-ti reamintesc cum am impartit workshopul de 2 zile in 4 teme principale si ce vom face impreuna.

1. Overview asupra pietei imobiliare azi (aici voi explica diverse notiuni generale si termeni tehnici si juridici specifici domeniului imobiliar)
2. Pasii unei tranzactii imobiliare(aici voi enumera si explica toti pasii, astfel incat sa avem claritate asupra tuturor etapelor pe care le parcurgem alaturi de clientii nostri)
3. Modul de lucru cu proprietarii (aici voi vorbi despre construirea credibilitatii, prezentarea de listare si beneficiile acesteia, despre obiectiile vanzatorilor, despre negociere, vom face exercitii de roll-play)
4. Modul de lucru cu cumparatorii/chiriasii (aici voi vorbi despre abordarea telefonica si abordarea directa a clientilor, despre calificarea acestora, prezentarea serviciilor si a comisionului agentului, despre baza de date, lucrul cu CRM)

Inscrie-te la linkul de mai jos 
https://ceca.ro/powerlaunch/

Ce inveti mai precis in aceste  2 zile:

Cum sa construiesti credibilitate de la zero bazandu-te pe o comunicare eficienta cu potentialii tai clienti
Cum sa prezinti beneficiile serviciilor tale (de cele mai multe ori agentul uita sa faca asta)
Cum sa faci o prezentare de listare persuasiva care sa se transforme intr-un contract semnat cu proprietarul si ulterior intr-o vanzare
Cum sa-ti spui povestea cu ceea ce faci tu, astfel incat oamenii sa te urmareasca si sa te recomande
Cum sa-ti prezinti serviciile prin care aduci valoare in viata clientilor tai
Cum sa alegi titlurile ofertelor, cum sa faci descrierea anunturilor si cum sa „pozezi” imobilele astfel incat potentialii cumparatori sa fie atrasi
Cum sa pregatesti o prezentare de listare al carei scop este sa te promoveze in fata proprietarului
Cum sa gandesti un plan de marketare si cum sa alegi canalele  prin care sa promovezi oferta clientului vanzator
Cum sa „impachetezi”serviciile oferite, astfel incat sa creezi “magnetism”; cum sa gandesti comisionul pe care il ceri
Cum sa construiesti o campanie de promovare care sa iti creasca vizibilitatea in mediile online si offline

Te poti inscrie aici:
https://ceca.ro/powerlaunch/

IMPORTANT !
Nu uita:
ACUM, pentru tine, pretul e de 119 Euro in loc de 199. Tot ce trebuie sa faci, e sa profiti de oferta Early-Bird care mai este valabila pana duminica 22 septembrie

Cu drag,
Florin

Related posts

Leave a Comment